Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op zondag wordt niet geleverd dus bestellingen die op zaterdag voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden op maandag geleverd. Plaats je een bestelling op zaterdag na 15.00 uur dan wordt deze op maandag verwerkt zodat je de bestelling dinsdag ontvangt.

Bestellingen boven € 30,- worden gratis verzonden (ook na eventuele retouren). Bij bestellingen onder € 30,- vragen wij € 6,95 verzendkosten. Op sommige artikelen geldt een extra verzendtoeslag. Dit gaat om artikelen die buiten de standaard verzendmaat vallen of te zwaar zijn. Geldt er een toeslag op een artikel dan wordt dit vermeld in je winkelmandje.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heb je een bezorgpoging gemist of wil je weten wat je kan doen als jouw pakket beschadigd is bij ontvangst? Ga dan naar de pagina met veelgestelde vragen.

Afhalen in de winkel
Wanneer u een bestelling plaatst op JunoToys.nl, kunt u er voor kiezen om de bestelling af te halen bij onze winkel Top1Toys Vervuren in Raamsdonksveer. U kiest dan in het bestelproces bij verzendwijze voor de optie afhalen in de winkel. U betaalt dan geen bezorgkosten.

U krijgt een bericht via e-mail wat de status van uw bestelling is. Uw bestelling zal normaliter dezelfde werkdag in onze winkel worden klaargezet. Bekijk onze openingstijden.
Noteer uw ordernummer (of print de bevestigingsmail) en neem deze samen met een geldig identiteitsbewijs mee naar de winkel. Op deze manier kunnen wij de gegevens kunnen controleren en uw zending meegeven.