Om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je op onze website op de volgende manier betalen:

 • iDEAL
 • Creditcard (MasterCard/VISA)
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • PayPal
 • Bancontact (Mister Cash)
 • Klarna

Mollie verzorgt voor JunoToys de online betalingen

Mollie is een betaaldienstverlener die haar klanten (zoals webshops) de mogelijkheid biedt online betalingen van hun consumenten (betalers) te accepteren. Via Mollie kan een klant haar consumenten de keuze geven uit verschillende betaalmethoden. U kunt dus in aanraking komen met Mollie wanneer u een webshop heeft of om andere redenen Mollie’s betaaldiensten wilt gebruiken, als consument betaald heeft via een website die gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie of als bezoeker van de website(s) van Mollie.

Is Mollie betrouwbaar?
Veiligheid is natuurlijk van groot belang als het gaat om online betalingen. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Naast de garantie die ze geeft op veilige transacties, zijn ze ook in PCI en DSS gecertificeerd.
Informatie over Mollie kunt u verder nog vinden op de pagina van Mollie.

iDEAL

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank, Bunq en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Credit Card (Visa, Maestro, Master Card)

Kies je voor betalen met je creditcard, dan kies je voor een slimme betaling, zonder gedoe. Wist je bijvoorbeeld dat je, wanneer je je creditcard gebruikt, grote voordelen als een aankoopverzekering en aflevergarantie tot je beschikking hebt.

Apple Pay

Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in onze webshop. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij de grootste banken.
Rond je bestelling af en kies  Pay als betaalmethode, hierna worden je betaalkaarten geopend. Bevestig je identiteit met Face ID of Touch ID en direct wordt de betaling uitgevoerd.

Heb je een MacBook Pro of MacBook Air met Touch ID dan kun je direct vanuit Safari betalingen verrichten nadat je jouw betaalkaarten hebt toegevoegd aan Systeemvoorkeuren. Rond je bestelling af en kies Pay als betaalmethode. Hierna verschijnt er een pop-up venster die het mogelijk maakt om een betaalkaart te kiezen en de betaling te bevestigen met je vingerafdruk of wachtwoord.

Google Pay

Google Pay is de snelle, eenvoudige en veilige manier om te betalen op JunoToys. Als u Google Pay wilt gebruiken om bij JunoToys te betalen, heeft u een Android-telefoon nodig.

Afrekenen met Google Pay

 1. Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen.
 2. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
 3. Bevestig uw bestelling.

PayPal

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal. Deze manier van online betaling is gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening.

Bancontact (Mister Cash)

Dit is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. 

Klarna Achteraf betalen

Shop nu maar betaal later. Selecteer simpelweg ‘Betaal later met Klarna’ bij het afrekenen! Met Klarna worden alle bestellingen meteen verzonden! Betaal 14 dagen nadat het is verzonden. Geen rente, geen kosten! (Indien binnen 14 dagen betaald)

De Klarna Checklist

 • 14 dagen om te betalen
 • Geen account nodig
 • Je moet minimaal 18 jaar zijn
 • Geen kredietaanvraag
 • Klarna mailt je rechtstreeks een betaalinstructie

Shop nu. Betaal later met Klarna.

Samen met Klarna zorgen wij voor een betere shop ervaring.

Ontdek smoooth shopping.

Geniet van de allerbeste shop ervaring. Met Klarna bepaal je zelf hoe je wilt betalen. Nu, later of in delen. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kopen wat je wilt. Shop zoals shoppen hoort te zijn. Moeiteloos, veilig en leuk.

Betaal later

Probeer je aankopen thuis uit, en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

Hoe shop ik met Klarna?

Voeg je favoriete items toe aan je winkelmandje en ga door naar de check-out.

Selecteer Klarna in de check-out en kies hoe je wilt betalen.

Regel je bestellingen en betalingen gemakkelijk in de Klarna app.

Alles op één plek.

Met de nieuwe Klarna App heb je complete controle. Hier vind je persoonlijke inspiratie, exclusieve deals en je kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter, slimmer en smooother die wordt. Simpel gezegd: omdat je koopt wat jij wilt, betaal je zoals jij wilt. Smoooth, toch?

Veilig en betrouwbaar.

Los van of je nu of later betaalt,  De Klarna kopersbescherming is je garantie. Is er iets mis met de aankoop, meld het in de app, en onze teams zoeken het tot op de bodem uit.

Manage your purchases through the Klarna app

Vragen?

Heb je hulp nodig? Kijk op onze veel gestelde vragen pagina of ga naar de Klarna Klantenservice pagina.

Wat is ‘Betaal later’ (achteraf betalen)?

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Over Klarna

Klarna is wereldwijd leider op het gebied van smoooth shopping en betalingen. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen, zodat ze kunnen shoppen waar ze van houden. Het aanbod van Klarna aan consumenten en retailers omvat betalingen, social shopping en persoonlijke financiën. Meer dan 400.000 (web)shops, waaronder H&M, Adidas, ASOS, Omoda, Travelbags, Nike, Mediamarkt en Rituals bieden Klarna’s innovatieve winkelervaring online en in de winkel aan. Klarna is de hoogst gewaardeerde private fintech in Europa met een waardering van $ 10,65 miljard en één van de grootste private fintechs wereldwijd. Klarna werd opgericht in 2005, heeft meer dan 5.000 werknemers en is actief in 45 landen.